Ukash Online Ön Ödeme Sistemleri

PRLog (Press Release) - Nov 17, 2012 -
Ukash karti kullanmak için ilk önce satin alis islemi yapilacak siteye girilip Ukash ile çalisip, çalismadigi kontrol edilmeli bunun için ödeme seçenekleri bölümünden Ukash seçeneginin bulunup, bulunmadigina bakilmalidir. Bu sekilde anlasildiktan sonra eger sistem Ukash’i ödeme seçeneklerinde bulunduruyorsa gerekli alanlara tiklanarak kod giris bölümün gelmesi saglanarak, kod girilir ve bu sekilde alisveris tamamlanmis olur.

Avrupa’da oldukça yaygin olarak kullanilmakta olan bu ön ödemeli kart sistemi, Türkiye’de de yayginlasmaya baslamistir. Türk kullanicilar özellikle bahis sirketlerinde bu sistemi kullanmaktadir. Yazidan da anlasilacagi üzere, tamamen güvenli bir alisveris yapilmasi isteniyor ve kisisel bilgiler paylasilmadan alisveris yapilmak isteniyorsa http://www.ukashalisveris.com dan alinabilir. Ukash tercih edilmesi gereken online bir ödeme sistemi olmalidir.

Bugün, hizla büyüyen insanlarin hayatlari her gün gelisen teknoloji ile büyük kolayliklar saglamaktadir. Her islem internet üzerinden gerçeklestirmek mümkün olacaktir. Bu durumda, bizim ayak getirilen firsatlardan yararlanmak için her kisinin tercihi olmak. Ukash internet üzerinden güvenli bir sekilde ön ödemeli sanal kart alimlari kullanabilirsiniz. Bir çok donatilmis, diger kartlar olusumu Güvenlik açisindan, en büyük özelligi, ayirir. Farkli sifre degisimi de dahil olmak üzere 19 basamak ve parola her biri tek bir kullanim saglar. Ukash kart, akilli Fis Ltd Ingiltere yer almaktadir. Sirket tarafindan elde edilebilir. Sirket her ülkeden sadece bir sirket var sadece bu sirketlere bayilik düsürecektir seçer. Diger sirket genel satis yapar. Sitede satin almak için Alt-bayi maliyet açisindan daha güvenli ve daha rahat olacaktir. Bayilik satin alirken daha düsük bir öncelik olarak sirket için Opt.Dünyanin alisveris sitesi 12.000 daha fazla, ya da kolayca karti ödemeleri çesitli kullanabilirsiniz. Best of all, alakali parti kisisel bilgilerini olmadan hiçbir bilgi ödemek ve alisveris yapabilmek için sadece 19 haneli sifreyi kullanarak olacak.
Ilerleyen günlerdede ukash kullaniminin hizla artis gösterecegine inancimiz tamdir. Sizde bugün bir ukash kart sahibi olun !


View the original article here

No comments

Powered by Blogger.